Returpolicy

Detta gäller för dig som vill returnera

I vår returpolicy hittar du hur du gör en retur, vad det kostar samt under vilka förutsättningar du kan returnera en produkt.

Ytterligare frågor om returer? Tveka inte att kontakta oss.

Vad du behöver göra

Vad tråkigt att produkten inte var som du hoppats på, men självklart hjälper vi dig med returen. Skicka ett email till oss på kontakt@asnew.se med benämningen på produkten du vill returnera. Benämningen står på produktetiketten och är t.ex. Onesie Mini Rodini stl 56/62. Vänligen ange även numret för returorsak i ditt mail;

  1. Storleken var för liten
  2. Storleken var för stor
  3. Jag har ändrat mig
  4. Produkten motsvarade inte beskrivningen
  5. Fick fel vara
  6. Skadad eller defekt
  7. Skicket motsvarade inte mina förväntningar
  8. Färgen var inte som jag trodde
  9. Annan anledning, vänligen skriv orsaken i mailet

Vi skickar dig en fraktsedel via email som du behöver skriva ut och sätta fast på paketet. Därefter lämnar du paketet till ett PostNord-ombud.

När vi mottagit och kontrollerat din retur får du en bekräftelse till din email på att den godkänts. Vi gör återbetalningen till samma betalningsmetod/kort som du gjorde det ursprungliga köpet med inom 14 dagar, för mer information om återbetalningar se Köpvillkor.

Förutsättningar för att kunna returnera

Som köpare har du rätt att ångra ett köp du gjort via asnew.se. Produkten du vill returnera måste dock skickats tillbaka till oss inom två (2) veckor från det att du hämtade ut den. Produkten måste vara oanvänd och med etiketter och eventuell plombering intakt när den kommer i retur till oss. Observera att du ansvarar för att paketera varan på ett sätt som gör att det inte finns någon risk att den skadas i leveransen tillbaka till oss.

Kostnad för retur

As New erbjuder kostnadsfria returer. Endast belopp för returnerade produkter återbetalas, alltså inte beloppet för frakt till dig som betalades vid köpet.  

Uppdaterades senast 2023-08-22