SÄLJ MED AS NEW

Så här gör du

Med As New kan du sälja dina barnkläder och barnsaker på ett bekvämt, enkelt och säkert sätt. Vi tar emot produkter som haft ett nypris på minst ca 399 SEK, är i mycket gott skick och passar barn i åldrarna 0-5 år. Som säljare får du alltid 65% av försäljningspriset. Läs igenom informationen nedan och följ stegen för att komma igång.

As New-påse i vitt med As New-logotypen på.

1. KOM IGÅNG

Beställ As New-påse

Om det är första gången du säljer med oss börjar du med att skapa ett konto. När du har ett konto kan du beställa As New-påsar och börja sälja med oss.

Påsen kostar 19 SEK, 39 SEK eller 59 SEK beroende på storlek. I priset ingår frakt av dina produkter in till oss. Du beställer en påse genom att lägga till den storlek du önskar i varukorgen och betala i kassan. Inom några dagar kommer du ha påsen i brevlådan.

Fraktsedeln på påsen är giltig i 60 dagar. Vill du vänta längre än så med att skicka in påsen? Kontakta oss då så ordnar vi en ny fraktsedel.

Välj storlek av påse:

2. SKICKA IN

Packa din As New-påse

Med As New kan du sälja produkter som passar barn 0-5 år (upp till storlek 110 i kläder och storlek 28 i skor). Alla produkter ska ha ett rekommenderat nypris i butik på minst 399 SEK och vara i mycket gott skick, dock finns vissa begränsningar, för mer detaljerad information se "Vad du inte kan sälja med oss" nedan. As New säljer endast dessa två skick:

As New: helt nytt eller använt ett fåtal gånger. Inget slitage på produkten förekommer. Säljs i regel för ca 50% av rekommenderat nypris.
Almost As New:
helt, rent, funktionellt och känns nästan nytt. Endast mindre avvikelser som t.ex. slitage på reflexer och knappar samt utbytta originalknappar eller andra detaljer förekommer. Säljs i regel för ca 40% av nypris.

Packa dina produkter i påsen, tänk på att skydda ömtåliga produkter. På påsen sitter en förbetald fraktsedel. Lämna in hos ditt närmsta PostNord-ombud eller använd PostNords app för att hitta serviceställe. Fraktsedeln på påsen är endast giltig i 60 dagar. Vill du vänta längre än så med att skicka in påsen? Kontakta oss då så ordnar vi en ny fraktsedel.

Ett set med body och mössa från märket Livly, båda ljusgrå.

3. FÖRSÄLJNING

Prissättning och utbetalning

När vi mottagit produkten avgör vi skick, fotograferar, prissätter och publicerar annonsen i webbshopen. Om någon av produkterna inte uppfyller våra kriterier, blir du kontaktad och får välja att skänka produkterna till vår samarbetspartner Röda Korset Kungsholmen eller få produkterna skickade tillbaka mot en fraktkostnad på 69 SEK.

Som säljare får du alltid 65% av försäljningspriset. Vid utvalda tillfällen har vi kampanjer med max 20% i rabatt, din andel är alltid 65% av det slutgiltiga försäljningspriset. När din vara har sålts får du ett email, och inom 6 veckor efter försäljning får du pengarna utbetalt via Swish till det telefonummer du angivit på ditt konto.

Din produkt ligger ute till försäljning i 6 månader. Har den inte sålts efter 4 månader förbehåller vi oss rätten att sänka försäljningspriset 10 procentenheter (As New, från 50% till 40% av nypris, och Almost As New, från 40% till 30% av nypris). Om produkten inte sålts inom 6 månader, kontaktar vi dig och du får då göra valet att få tillbaka produkten kostnadsfritt eller skänka till Röda Korset Kungsholmen. Om dina inskickade produkter inte är rätt i säsong, behåller vi dem i upp till 9 månader.

LÄS SÄLJVILLKOR

Vad du inte kan sälja med oss

 • Produkter med noppor, hål, fläckar
 • Teknik som ej fungerar eller saknar laddare
 • Bilbarnstolar och hjälmar, eftersom vi inte kan kontrollera produktens säkerhet
 • Gravid- och amningskläder
 • Omgjorda eller egentillverkade produkter
 • Piratkopior eller produkt som på annat sätt göra intrång på en tredje parts varumärke eller annan immateriell rättighet
 • Produkter med rekommenderat nypris på under 399 SEK. Undantaget är set med två eller fler matchande delar som totalt kostar 399 SEK eller mer (även om delarna var för sig kostat mindre än 399 SEK)

Tips för en lyckad försäljning

 • Tvätta kläder och tvättbara textilier, helst parfymfritt och utan sköljmedel
 • Stryk eller steama kläder och textiler innan du viker ner dem i påsen
 • Torka av eller diska leksaker och teknik
 • Säkerställ att alla tillhörande delar är nerpackade i påsen
 • Töm väskor från innehåll och rengör från smuts
 • Packa ömtåliga produkter på ett säkert sätt
 • Torka av och vårda skor
 • Ta bort fläckar
 • Sy fast knappar
 • Byt ut slitna resorer och dragkedjor
 • Vi byter ut slitna fothällor som kan fästas med knappar, så det behöver du inte göra
 • Förslut påsen med så lite luft inuti som möjligt

UNDRAR DU ÖVER NÅGOT MER?

FAQ

Hitta svaren på de vanligaste frågorna.

TILL FAQ

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

TILL KONTAKT

SÄLJVILLKOR

Läs villkoren som gäller när du säljer med As New.

TILL VILLKOR